ABN AMRO

Laatst bijgewerkt op: 14 juli 2022
Iris Valster
Leestijd: 3 minuten

ABN AMRO zakelijk beschikt over 3 betaalpakketten: Volop Ondernemen Slim, Volop Ondernemen Ambitieus en Volop Ondernemen Grenzeloos. Met een van deze pakketten scheid je eenvoudig je uitgaven, koppel je gemakkelijk je afschriften met de boekhouding en heb je een overzichtelijke administratie. Met Volop Ondernemen heb je in één keer het pakket om je onderneming financieel overzichtelijk te krijgen.

1
logo ABN AMRO
€9,90 Maandelijkse kosten
Bezoek website Lees meer

AABN AMRO bank behoort tot één van de grootste aanbieders van de zakelijke markt. Op gebied van duurzaamheid zet ABN zich voor een betere wereld. Daarnaast is ABN AMRO een compleet pakket van financiële diensten. Voor elke rechtsvorm in de financiële sector hebben ze een zakelijk uitgangspunt. Met Volop Ondernemen heb je ook de mogelijkheid om een boekhoudpakket te koppelen. Zo worden automatisch uitgaven gecategoriseerd op je mobiele telefoon. Een zakelijke spaarrekening is ook toe te voegen in Internet Bankieren Zakelijk. Let wel, voor extra’s als een boekhoudkoppeling of een zakelijke spaarrekening kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.


Zakelijke bankpakketten ABN AMRO

Volop Ondernemen Slim

Volop Ondernemen Slim is een zakelijk bankpakket waarmee je volledig online kunt bankieren. Inbegrepen in dit pakket zijn één rekening en één betaalpas. Dit pakket is beschikbaar voor alle rechtsvormen. Dit zakelijke bankpakket beschikt over een chatfunctie met de klantenservice. Hiermee kun je online chatten met een van de ABN AMRO Group klantenservice medewerkers. Het Volop Ondernemen Slim bevat de volgende inhoud:

1
ABN AMRO betaalpas
€9,90 Maandelijkse kosten
Bezoek website

Volop Ondernemen Ambitieus

Volop Ondernemen Ambitieus is hét betaalpakket voor als je behoefte hebt aan een betaalrekening met een extra betaalpas en je een boekhoudkoppeling zoekt. Met dit pakket haal je alles in huis om de groei van je bedrijf te vorderen. Volop Ondernemen Ambitieus beschikt over zowel een online contact met de klantenservice en telefonisch contact. Het Volop Ondernemen Ambitieus pakket beschikt over de volgende elementen:

1
ABN AMRO betaalpas
€13,75 Maandelijkse kosten
Bezoek website

Volop Ondernemen Grenzeloos

Het meest uitgebreide betaalpakket van ABN AMRO is het Volop Ondernemen Grenzeloos pakket. Met dit pakket beschik je over 3 rekeningen, 3 betaalpassen, een spaarrekening en een boekhoudkoppeling. Hiermee heb je alles wat je nodig hebt om ook in het buitenland te ondernemen. Daarnaast kun je altijd persoonlijk contact verwachten als je er zelf niet uitkomt. Het Volop Ondernemen Grenzeloos bevat de volgende inhoud:

1
ABN AMRO betaalpas
€24,75 Maandelijkse kosten
Bezoek website

Overzicht zakelijke bankpakketten ABN AMRO

Volop Ondenemen SlimVolop Ondenemen AmbitieusVolop Ondernemen Grenzeloos
Kosten€9,90 p/m€13,75 p/m€24,75 p/m
Extra betaalpas €1,50 per pas p/m€1,50 per pas p/m€1,50 per pas p/m
Extra betaalrekeningen€5,65 p/m€5,65 p/m€5,65 p/m
Kosten bijschrijving€0,15€0,15€0,15
Kosten afschrijving€0,09€0,09€0,09
Debetrente rood staan9,9%9,9%9,9%
Rente op betaalrekeningtot €100.000 0,00%, vanaf €100.000 -0,50%tot €100.000 0,00%, vanaf €100.000 -0,50%tot €100.000 0,00%, vanaf €100.000 -0,50%
BoekhoudkoppelingNeeJaJa
Geld opnemen in eurolandenGratisGratisGratis
Geld opnemen buiten eurolanden€2,25 + 1,2% valutakosten per transactie€2,25 + 1,2% valutakosten per transactie€2,25 + 1,2% valutakosten per transactie
Overboeking in vreemde valuta of naar landen buiten SEPA in euro€9 per keer€9 per keer€9 per keer
Automatisch incassoJaJaJa

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een zakelijke betaalrekening bij ABN AMRO?

De kosten van een zakelijke betaalrekening bij ABN AMRO Bank hangt af van het gekozen pakket. ABN beschikt over 3 zakelijke betaalpakketten: Volop Ondernemen Slim, Volop Ondernemen Ambitieus en Volop Ondernemen Grenzeloos. De pakketten verschillen in functionaliteiten en prijzen. Zo varieert de prijs tussen €9,90 en €24,75.

Kan ik meer betaalpassen aanvragen?

Als je meer betaalpassen nodig hebt dan binnen je pakket valt, kun je een extra betaalpas aanvragen. Binnen Internet Zakelijk Bankieren vraag je de extra pas aan. Per pas betaal je €7,50 extra. Deze extra aanvraag is alleen mogelijk bij de pakketten Volop Ondernemen Ambitieus en Volop Ondernemen Renzeloos.

Welke zakelijk betaalrekeningen heeft ABN AMRO?

Bij ABN AMRO kun je gebruik maken van 3 verschillende zakelijke betaalpakketten. Je hebt hierin de keuze tussen Volop Zakelijk Slim, Volop Zakelijk Ambitieus en Volop Zakelijk Grenzeloos.

Beoordeel deze pagina