Silvasoft

header van silvasoft

Silvasoft is een van de beste boekhoudprogramma’s van dit moment. Ook wordt het programma door veel ZZP’er en bedrijven uit het MKB gebruikt.  Het bedrijf is een compleet boekhoudpakket waarbij je zelf kan aanvinken wat je wel of niet wil toevoegen. Het voordeel daarvan is dat je geen geld betaalt voor diensten waar je geen gebruik van gaat maken.  Silvasoft is een vrij nieuwe aanbieder op de markt. Zo bestaat het bedrijf sinds 2016. Hierdoor is het zeer knap dat het bedrijf in die korte periode al zoveel klanten heeft.  

Hoe werkt Silvasoft?

De boekhoudsoftware is simpel. Het is voor iedereen te begrijpen, ook voor mensen die niet eerder de online boekhouding hebben gedaan. Op de website van Silvasoft is te zien dat de bedrijfssoftware zich richt op ondernemers en accountants. 

Zoals hierboven al is geschreven, kan je zelf aanvinken wat je nodig hebt voor het doen van je online boekhouding. Wil jij bijvoorbeeld alleen boekhouden, zoals het verwerken van bankafschriften of het doen van de BTW aangifte? Dat is mogelijk. Als je daarnaast onbeperkt facturen wil versturen kan je deze module simpelweg aanklikken. In totaal zijn er 10 modules mogelijk bij Silvasoft. Denk aan de modules urenregistratie of product & voorraadbeheer.

Bij Silvasoft is het mogelijk om mails en bonnetjes gemakkelijk in het systeem te verwerken door middel van de Mail & Herken en Scan & herken. Hierdoor zal het online boekhouden nog gemakkelijker gaan. 

Silvasoft kosten

Je betaalt per module bij Silvasoft. De prijzen van deze modules zijn hieronder weergegeven:

  1. Boekhouden – € 9,95 per maand
  2. Sales – € 4,95 per maand
  3. Facturatie – € 5,95 per maand
  4. Offertes en Orders – € 4,95 per maand
  5. Product- en voorraadbeheer – € 4,95 per maand
  6. Taken en Agenda – € 3,95 per maand
  7. Relatiebeheer – Gratis
  8. Projectmanagement – € 4,95 per maand
  9. Urenregistratie – € 3,95 per maand
  10. Personeelsmanagement – € 3,95 per maand

Het is dus geheel afhankelijk van je wensen, hoeveel je gaat betalen. Zo zijn er startende ondernemers die kiezen voor boekhouden en facturatie. Hierdoor betaal je afgerond €15,90 per maand. Bij veel andere boekhoudprogramma’s heb je niet de mogelijkheid om zelf aan te vinken. Dit is daarom ook een groot voordeel van Silvasoft. Op dit moment de module relatiebeheer bij Silvasoft gratis.

Silvasoft Proefaccount 30 dagen

Om erachter te komen of Silvasoft iets voor jou is, kun je ervoor kiezen om een proefaccount te nemen. Dit proefaccount is 30 dagen geldig. Je kan in deze periode van alle modules gebruik maken. Daarnaast wordt je account niet automatisch verlengt. Je zit dus nergens aan vast met het proefabonnement. Uiteraard kun je ook kiezen voor een gratis boekhoudprogramma, waar je geen proefabonnement hebt. Deze zijn echter wel veel eenvoudiger.

De klantenservice

De klantenservice is zeer goed en helpt jou snel met je vragen. Hoewel het boekhoudpakket zeer simpel werkt, kan het natuurlijk zo zijn dat je er niet helemaal uitkomt. Wil jij daarnaast overstappen van een ander programma naar Silvasoft? Met de gratis overstapservice wordt het gemakkelijk om oude gegevens in de systemen te zetten en kan je snel gaan boekhouden met Silvasoft.

Onze ervaring met Silvasoft

Hoewel het bedrijf pas net bestaat is het een zeer populair boekhoudpakket en wij begrijpen wel waarom bij het schrijven van onze Silvasoft review. Het werkt zeer gemakkelijk, je kan zelf aanvinken welke modules je nodig hebt en betaalt hierdoor nooit teveel. De klantenservice van Silvasoft staat daarnaast voor je klaar als je er niet uitkomt met vragen. Wij geven hierdoor het cijfer: 9.2.

Beoordeel deze pagina