Reeleezee

Reeleezee logo
Laatst bijgewerkt op: 21 juni 2022
Iris Valster
Gecontroleerd op: 20 juni 2022  • Leestijd: 3 minuten

Reeleezee is een online boekhoudprogramma met een goede verzameling van functionaliteiten. Zo is het boekhoudprogramma van Reeleezee opgedeeld in verschillende prijsmodellen. Het betreft een moderne en overzichtelijke lay-out wat zeer gebruiksvriendelijk is. De tool heeft een logische opbouw waardoor je gemakkelijk je weg vindt. Reeleezee beschikt over een mobiele Reeleezee app waarmee je overal gebruik kunt maken van de functionaliteiten. De missie van Reeleezee: real & easy!

Online boekhouden met Reeleezee

Het online boekhoudprogramma van Reeleezee beschikt over veel diverse functionaliteiten. Zo beschikt Reeleezee over een overzichtelijke interface waardoor het programma zeer gemakkelijk is in gebruik. Met een pakket van Reeleezee kun je eenvoudig facturen opstellen en versturen. Behalve het opstellen en versturen van facturen, kun je ook offertes opstellen. Dit kun je doen aan de hand van templates zodat je nóg sneller je offertes rond krijgt. Als ondernemer ben je genoodzaakt om belastingaangiftes te doen. Ook dat is mogelijk met Reeleezee. Zo zal je veel tijd besparen en heb je geen boekhouder nodig.

> Vergelijk alle gratis boekhoudprogramma’s

Prijzen en abonnementen

Reeleezee beschikt over verschillende abonnementen en prijzen. Een Reeleezee abonnement is inclusief onbeperkt support en toegang tot de gehele kennisbank. Hieronder staan de abonnementen opgesomd met de meest belangrijke functionaliteiten.

Slim Boekhouden Start – €15/ per maand

Slim Boekhouden – €30/ per maand

Slim boekhouden+: optimaal voor kleine & MKB ondernemers

30 dagen gratis proefperiode

Bij Reeleezee kun je 30 dagen gratis gebruikmaken van het online boekhoudprogramma. Hierbij heb je onbeperkt toegang tot de functionaliteiten van Reeleezee mobile en app. In deze proefperiode kun je geen koppelingen maken zoals bankkoppelingen of automatische bankimport. Na deze proefperiode wordt je abonnement automatisch gewist, tenzij je aangeeft dat je door wilt gaan met Reeleezee.

Reeleezee app

Als je een abonnement hebt bij Reeleezee, kan de mobiele app zeker van pas komen. Hiermee ben je overal up-to-date van de stand van zaken. Met deze app kun je vrijwel alles wat het normale web ook te bieden heeft.

> Vergelijk alle gratis boekhoudprogramma’s

Reeleezee review

De moderne omgeving maakt Reeleezee makkelijk en leuk. Het boekhoud programma is zeker geslaagd als we kijken naar de missie van Reeleezee: real & easy. De moderne interface, de uitgebreide handleidingen en de hulp van vakkundige medewerkers bieden alles wat je nodig hebt om als ondernemer de gehele boekhouding zelf uit te voeren. Reeleezee komt om deze redenen uit op een eindcijfer van 9,0.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de prijzen van Reeleezee?

Reeleezee heeft een gratis proefperiode van 30 dagen. Binnen deze periode kun je gratis en onbeperkt gebruikmaken van alle mogelijkheden van de totale functionaliteiten. De gratis periode eindigt automatisch en wist al je gegevens, tenzij je aangeeft door te willen met Reeleezee.
Reeleezee beschikt over de mogelijkheid om te kiezen de volgende abonnementen. Met deze pakketten heb je onder andere de mogelijkheid om gebruik te maken van de belangrijkste functies. Deze staan hieronder opgesomd.

Slim Boekhouden Start – €15/ per maand
– Optimaal voor starters & zzp’ers
– Maximaal 10 facturen per maand sturen
– Maximaal 10 documenten per maand inboeken
– Onbeperkt bonnetjes inscannen
– Onbeperkt offertes opstellen en versturen
– Maximaal 1 bank koppelen

Slim Boekhouden- €30/ per maand
– Optimaal voor ZZP & kleine ondernemers
– Onbeperkt facturen versturen
– Onbeperkt banken koppelen
– Uitgebreide financiële rapportages
– ICP opgaves doen

Slim boekhouden +
– €60/ per maand
– Onbeperkt facturen versturen
– Meerdere administraties bijhouden
– Onbeperkt banken koppelen
– Uitgebreide financiële rapportages
– ICP opgaves doen
– Automatisch koppelen in bank
– Automatisch boeken verkoopfacturen

Hoe kan ik een abonnement opzeggen?

Je kunt je abonnement opzeggen op je eigen account. Hiervoor klik je op de map Instellingen > Mijn abonnement > Abonnementsgegevens > Wijzig abonnement.

Kan ik Reeleezee koppelen aan een bank?

Ja. Abonnementen van Reeleezee zijn te koppelen aan een bank. Bij het ‘Slim boekhouden start’ abonnement kun je maximaal 1 bank koppelen. Met de andere twee abonnementen is het mogelijk om onbeperkt banken te koppelen.

Kan ik btw-aangiftes doen?

Ja, met alle abonnementen van Reeleezee kun je btw-aangiftes doen.

Beoordeel deze pagina