Over ons

Graag stellen we de mensen achter meeroverboekhouden.nl aan je voor (Tom & Jorris). Door de kennis die ze hebben van het ondernemen en de problemen die ze zelf hadden voor het kiezen voor een online boekhoudprogramma, hebben ze samen deze site ontwikkeld. Veel mensen die zich inschrijven bij de KVK hebben geen kennis van het boekhouden. Het doel van de site is om het ondernemers zo gemakkelijk mogelijk te maken bij het kiezen van een boekhoudprogramma.

Tom

Tom

Mede-eigenaar

Tom is al sinds zijn tienerjaren geïnteresseerd in het ondernemen. Tijdens zijn eerstejaars in zijn opleiding Commerciële economie in Leiden moest hij een eigen bedrijf opzetten met medestudenten. Hierdoor had hij het idee om websites te maken voor andere bedrijven.  Toen die zich ging inschrijven bij de KVK kreeg hij allerlei formulieren mee van boekhoudprogramma’s. Het waren er zoveel dat het niet duidelijk was welke nou past bij de behoeften van Tom en zijn bedrijf. Hierdoor is hij samen met Jorris in 2019 deze website begonnen.

Jorris

Jorris

Mede-eigenaar

Jorris is al jarenlang bevriend met Tom en heeft de opleiding bedrijfseconomie gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Jorris is meer van de cijfers en heeft door zijn opleiding veel kennis van het boekhouden. Hierdoor schrijft Jorris  ook de reviews over de verschillende programma’s. Ook is Jorris bezig met het afronden van zijn master Accountancy and controlling aan de UVA.

Beoordeel deze pagina