Kleisteen

Kleisteen logo
Laatst bijgewerkt op: 21 juni 2022
Iris Valster
Leestijd: 2 minuten

Kleisteen online boekhouden is een van de eerste online boekhoudpakketten in Nederland. De pakketten van Kleisteen zijn speciaal geschikt voor ZZP en het MKB. met dit online boekhoudprogramma integreer je urenregistraties, projectbeheer, voorraadbeheer en nog meer.

1
Kleisteen logo
€17,50 Maandelijkse kosten
Bezoek website

Online boekhouden met Kleisteen

Kleisteen is sinds 2003 een van de eerste programma’s om een online boekhouding bij te houden. Online boekhouden brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo heb je altijd je administratie bij de hand en creëer je overzicht. Kleisteen is een van de weinige spelers die zich richten op startende ondernemers. Met het overzichtelijke en gebruiksvriendelijke programma van Kleisteen kun je niet alleen praktisch werken, maar kun je ook betaalbaar boekhouden. Kleisteen beschikt over verschillende online boekhoudpakketten. Snel een factuur opstellen en gemakkelijk btw-aangifte doen, Kleisteen beschikt over pakketten waarmee je eenvoudig kunt online boekhouden.

> Vergelijk alle gratis boekhoudprogramma’s

Prijzen en abonnementen

Het beste boekhoudprogramma voor jou hangt af van de functionaliteiten die je nodig hebt. Kleisteen beschikt over verschillende abonnementen in diverse prijsklassen. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

uren registreren kleisteen

Gratis proefperiode van 30 dagen

Het online boekhoudpakket van Kleisteen is 30 dagen gratis te proberen. Hiermee kun je de volledige administratie van je bedrijf bijhouden. Aan het einde van de gratis periode eindigt het proefabonnement automatisch.

Standaard: €17,50/ maand

Premium: €35/ maand

Pro: €95/ maand

e boekhouden Kleisteen

> Vergelijk alle gratis boekhoudprogramma’s

Kleisteen review

Kleisteen is een makkelijk boekhoudprogramma met veel functionaliteiten en beschikt over een professionele interface. Het boekhoudprogramma van Kleisteen biedt veel gebruiksgemak voor starters, zzp’ers en mkb’ers. Kleisteen heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is een snelle tool die goed en professioneel werkt. De tool is begrijpelijk en laagdrempelig, ideaal voor de startende ondernemer dus. Al met al krijgt Kleisteen een 9,4.

1
Kleisteen logo
€17,50 Maandelijkse kosten
Bezoek website

Veelgestelde vragen

Wat zijn de prijzen van Kleisteen?

Kleisteen beschikt over een gratis proefperiode om te kunnen e boekhouden. Hiermee heb je 30 dagen de kans om gratis het online boekhoudprogramma te gebruiken. Het proefabonnement loopt automatisch af.
Kleisteen beschikt over 3 abonnementen:
·        Standaard: dit pakket kost €17,50/ maand
·        Premium: het premium pakket bedraagt €35/ maand
·        Pro: dit abonnement kost €95/ maand
Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten kies je een goed boekhoudprogramma dat het beste bij jou past.

Hoe kan ik een abonnement opzeggen?

Je kunt een abonnement van Kleisteen opzeggen door via support.kleisteen.nl te klikken op Abonnement wijzigen menu > Programma > Bedrijfsgegevens > Afmelden.

Kan ik Kleisteen koppelen aan een bank?

Ja, je kunt alle banken koppelen om gegevens te importeren. Automatische koppelingen zijn alleen mogelijk met ING mijn zakelijk, Triodos bank, BUNQ, ABNAMRO en Rabobank. Let op, hier zijn kosten aan verbonden.

Beoordeel deze pagina