Jortt

jortt

Jortt is een boekhoudprogramma dat zich onderscheidt van andere online boekhoudprogramma’s. Zo wordt 99% van de boekhouding automatisch gedaan en wordt op de site vermeld dat Jortt het online boekhouden voor iedereen gemakkelijk maakt. Zelfs voor mensen die nog nooit eerder de boekhouding hebben gedaan. Daarnaast is Jortt ook op een andere manier onderscheidend ten opzichte van andere boekhoudprogramma’s die online verkrijgbaar zijn. Zo wordt de gehele boekhouding afgeleid van je eigen banktransacties. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Zo hoeven er geen bonnetjes en facturen te worden ingediend bij Jortt om de boekhouding compleet te maken. Dit scheelt enorm veel tijd die je hierdoor kan besteden aan de dagelijkse werkzaamheden, waar je als ondernemer meer plezier uithaalt en bovendien ook daadwerkelijk omzet oplevert.

Met de ondernemers gericht boekhouden methode voldoet Jortt aan de eisen die de Belastingdienst en KVK stellen aan ondernemers. Hoewel dit bij veel andere boekhoudpakketten ook het geval is, is het goed om te weten dat je met deze manier van boekhouden geen problemen zal ondervinden.

Boekhouden met Jortt

Zoals hierboven al is beschreven is 99% van het boekhouden met Jortt geautomatiseerd. Zo herkent het systeem boekingen van telefoonabonnementen, internetproviders, Google of Amazon en hoef je niet zelf te verwerken. Hoewel het boekhoudpakket steeds meer facturen van grootte en kleine bedrijven kan werken, is dit nog altijd het geval. Het is daarom goed om bij de start van het boekhouden met Jortt te analyseren welk facturen wel en welke facturen niet geautomatiseerd kunnen worden.

Gratis Jortt uitproberen

Net als veel andere boekhoudprogramma’s is het mogelijk om het complete online boekhoudprogramma gratis uit te proberen. Zo kan je 30 dagen Jortt testen en is er geen opzegtermijn aan verbonden.

Bovendien heeft Jortt ook een gratis factuur- en offerteprogramma. Een belangrijk voordeel ten opzichte van andere pakketten. Hiermee kunnen onbeperkt aantal facturen en offertes worden verstuurd, kan dit worden opgeslagen in PDF en kan je bovendien geheel gratis een pakbon maken. Hierdoor heb je als leverancier een idee wat er moet worden verstuurd en weet de klant welke goederen er geleverd worden.

Daarnaast kan er snel worden betaald door de IDEAL-knop en kan je overal in de wereld inloggen en gebruik maken van Jortt.

Prijzen 

Er zijn twee opties die je kan kiezen als ondernemer, namelijk Jortt Compleet en Jort Plus. Allereerst is het belangrijk om te weten dat je met beide programma’s kan genieten van het gratis factuur- en offerteprogramma.

Jortt Compleet

Jortt compleet is het boekhoudpakket dat op de eigen website aangeprijst wordt als ‘meest gekozen’. Hierbij kan je genieten van BTW, winst- en verliesrekening en een goed inzicht in de balans. Daarnaast

kan je periodieke facturen sturen, gebruik maken van een bonnenapp en onbeperkt aantal boekingen doen. Ook heb je een uitgebreide jaarrekening en kan tot wel 80% van het boekhouden geautomatiseerd worden. De kosten van dit pakket is 14,50 euro per maand en is maandelijks opzegbaar. Hiermee is Jortt Compleet goedkoper dan veel concurrenten en een ideaal pakket voor (startende) ondernemers.

Jortt Plus

Met Jortt plus heb je alles van Jortt compleet en kan je gebruik maken van nog meer mogelijkheden. Zo is niet 80%, maar 99% geautomatiseerd wat je veel tijd kan schelen. Ook kan je gebruik maken van een automatisch incassosysteem voor bank- en creditcardbetalingen. Hiermee is het verkoopproces volledig geautomatiseerd en wordt met één druk op de knop een SEPA machtiging gestuurd.

Jortt boekhouden ervaringen

Jortt is een goedkoop boekhoudprogramma dat veel ZZP´ers en bedrijven uit het MKB een zeer goed en compleet programma is. Zo kunnen er onbeperkt aantal boekingen worden gedaan, is facturen en offertes versturen geheel gratis en wordt er veel geautomatiseerd zodat je minder tijd kwijt bent aan het boekhouden. Voor bedrijven die dagelijks enorm veel facturen en offertes versturen en bedrijven die uitgebreide analysemogelijkheden willen is een ander boekhoudprogramma wellicht meer geschikt. Jortt krijgt daarbij uiteindelijk een cijfer van een 9,1

Beoordeel deze pagina