Informer

informer boekhouding

Informer is een boekhoudprogramma dat al sinds de jaren 90 op de markt is. Doordat het bedrijf al zo lang bestaat, weten ze precies waar ondernemers behoeften aan hebben. Wanneer je kiest voor Informer kan je namelijk van zeer veel functies genieten zoals:

  1. Het versturen van factureren in je eigen huisstijl
  2. BTW aangifte direct naar de belastingdienst sturen
  3. Robotic accounting voor automatisch boekhouden
  4. Banktransacties gemakkelijk koppelen met je boekhouding
1
Informer boekhouden

Robotic accounting

Een enorm voordeel dat niet alle boekhoudprogramma’s hebben, is dat je met Informer gebruik kan maken van Robotic accounting. Hierdoor kan je een groot deel van je boekhouding automatiseren en ben je er minder tijd aan kwijt. Zo worden facturen automatisch gedownload, wordt de administratie via de bank automatisch verwerkt en kan je de herkenrobot gebruiken om factuurinformatie te herkennen en om te zetten naar een bestand in UBL formaat. Informer werd in 2018 winnaar van de prijs Robotic accounting test 2018 en dit zegt veel over de kwaliteit van de software

Informer prijzen

Informer biedt op dit moment vier pakketten aan afhankelijk van de grootte van je bedrijf. De pakketen zijn:

  1. ZZP Basis
  2. ZZP Plus
  3. MKB Basis
  4. MKB Plus

ZZP basis

Het goedkoopste pakket van Informer is verkrijgbaar voor 10 euro per maand. Met dit pakket kan je onbeperkt facturen sturen en kan je tot wel 30 banktransacties per maand versturen. Daarnaast kan je met het ZZP basis pakket BTW aangifte doen. Het nadeel van het goedkoopste pakket is dat je niet gebruik kan maken van Scan en Herken en er slecht 1 gebruiker gebruik kan maken van het programma.

ZZP Plus

Het ZZP plus pakket is iets uitgebreider dan het basis pakket. Zo kan je onbeperkt banktransacties doen en gebruik maken van scan en herken zodat het boekhouden makkelijker en sneller gaat. ZZP Plus is verkrijgbaar voor 19 per maand.

MKB Basis

MKB basis voor de grotere bedrijven en verkrijgbaar voor 29 euro per maand. Met dit pakket kan je onbeperkt factureren, onbeperkt transacties doen en kunnen 2 gebruikers werken in het programma. Dit is handig als er meerdere mensen verantwoordelijk zijn voor de boekhouding.

MKB Plus

MKB plus is verkrijgbaar voor 39 euro per maand. Het Plus pakket biedt alle mogelijkheden van het MKB basispakket. Daarnaast kunnen 3 gebruikers werken met het programma en is het bovendien mogelijk om extra gebruikers toe te voegen aan het account.

Extra modules

Naast de pakketten hierboven biedt Informer ook extra modules aan. Zo kan je ervoor kiezen om kilometerregistratie toe te voegen en kan je inzicht krijgen in je orders en voorraden door de module ‘handel’.

Gratis testen

Om te achterhalen of Informer het boekhoudpakket is dat past bij je bedrijf, kan je het programma 30 dagen gratis testen. Het account wordt niet automatisch verlengt en je zit dus nergens aan vast.

1
Informer boekhouden

Informer review

Informer is een van de beste boekhoudprogramma’s in Nederland. De prijs is relatief laag voor het goedkoopste account em d.m.v robotic accounting kan je zeer eenvoudig boekhouden. Het versturen van je factureren gaat daarnaast zeer gemakkelijk en ook het koppelen van je bankgegevens gaat eenvoudig. Hierdoor krijgt Informer van de specialisten van Meeroverboekhouden.nl een 9.0 als beoordeling.

Beoordeel deze pagina