Gripp

Gripp logo
Laatst bijgewerkt op: 21 juni 2022
Iris Valster
Leestijd: 4 minuten

Het softwarebedrijf Gripp richt zich voornamelijk op bureaus en zakelijke dienstverleners. Het bedrijf beschikt over ruim 2000 klanten met zo’n 14.000 dagelijkse gebruikers. Het betreft een alles-in-1 software waarbij je als organisatie essentiële zaken overzichtelijk krijgt. Hierbij kun je denken aan o.a. planning, gedetailleerde urenregistratie, opdrachten facturatie, rapporteren en boekhouden.

Gripp is een software met een alles-in-één pakket waarbij ze klanten helpen met het stroomlijnen van processen, waarbij je ook nog snel inzicht hebt in alle facetten qua omzet, uren, etc. De software is een uitermate nuttige oplossing voor zakelijke dienstverleners. Met dit alles-in-één pakket is het mogelijk om:

Gripp

De vriendelijke bedrijfssoftware is op begrijpelijk wijze te gebruiken. Voor beginners biedt het programma handleidingen en tutorials aan. Gripp is ook te combineren met gerelateerde koppelingen voor boekhouden, zoals Exact online en Twinfield. Ook wordt er een aparte app aangeboden voor je smartphone of tablet. Hiermee heb je vrijwel alle functionaliteiten bij de hand!

Hoe werkt het boekhoudpakket van Gripp?

Ook boekhouding van je bedrijf kun je dus gemakkelijk bijhouden. Gripp zorgt ervoor dat voor 99% het boekhouden al gedaan is. Hierdoor heb je een eenvoudig financieel overzicht. Het bedrijfsprocessen beheer wordt overzichtelijk in één pakket. Verkoopfacturen, inkoopfacturen en bankmutaties worden verwerkt. De ingebouwde prognose functionaliteit van Gripp geeft je inzicht in of je nog op koers ligt. Gripp beschikt over een gebruiksvriendelijk interface voor overzicht op maand, kwartaal of jaarniveau.

Prijzen en abonnementen

Gripp 14 dagen gratis voor starters

Het programma van Gripp is 14 dagen gratis te proberen. Binnen deze proefperiode kun je gebruikmaken van alle functies die het alles- in-één pakket biedt. Na de 14 dagen vervalt de proefperiode en zijn er twee prijsplannen.

Gripp

De pakketprijs voor Gripp bedraagt voor 3 gebruikers €99,- per maand. Dit pakket is geschikt voor alle basisprocessen. De processen die hierondervallen zijn:

Financieel beheer Gripp

Aanvullend op deze processen kun je optioneel kiezen voor:

Mocht je de keuze maken om aanvullende processen toe te voegen, wordt het maandbedrag wel hoger. Houd daar rekening mee.

Gripp plus

Gripp plus is het uitgebreide abonnement van de normale Grip. Voor dit abonnement betaal je maandelijks €132,- incl. 3 gebruikers. Dit pakket is perfect voor alle basisprocessen en meer mogelijkheden op gebied van rapporteren en samenwerken. Gripp plus bestaat uit alle processen van pakket Gripp met daarbij:

Ook bij dit pakket kun je optioneel kiezen voor extra’s:

> Vergelijk alle gratis boekhoudprogramma’s

Desktop applicatie via Gripp

Gripp ervaringen

Uit onze Gripp review blijkt dat het alles-in-één pakket een uitgebreid softwaresysteem is dat veel mogelijkheden biedt. Door de automatisering van de prettige tool en het eenvoudig migreren van koppelingen is het een zeer nuttig systeem voor bureaus en zakelijke dienstverleners. Met de Gripp-app kun dagelijkse taken op ieder moment de meeste processen bekijken op je smartphone of tablet.

Gripp is vergelijkbaar qua kosten met andere boekhoudprogramma’s. Het goedkoopste abonnement is €99,- per maand incl. 3 gebruikers. Daarnaast zijn er kosten voor extra gebruikers. Voor kleine bedrijven is Gripp wellicht niet de meest geschikte aanbieder. Een ander nadeel is dat de bijgeleverde app niet zo gebruiksvriendelijk is als de desktop applicatie. Een goede mobiele versie ontbreekt dus. Al met al krijgt Gripp het cijfer 8,0.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de prijzen van Gripp?

Voor starters is er een proefperiode van 14 dagen. Binnen deze dagen kun je gratis gebruik maken van de software. Na deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen twee abonnementen. Het Gripp abonnement kost voor 3 gebruikers €99,- per maand. Binnen dit abonnement zitten diverse basisprocessen. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor extra processen tegen een betaling. Ook kun je gebruikers toevoegen. Let op, hier zitten extra kosten aan verbonden. De andere mogelijkheid is het Gripp Plus abonnement. Binnen dit abonnement krijg je, net zoals bij het Gripp abonnement, de basisprocessen. Buiten deze basisprocessen kun je ook gebruik maken van meer mogelijkheden op gebied van rapporteren en samenwerken. Ook hier kun je gebruikers en extra mogelijkheden toevoegen tegen een prijs. Voor dit abonnement betaal je standaard €132,- incl. 3 gebruikers.

Hoe kan ik een abonnement opzeggen?

Het Gripp-abonnement beschikt over een opzegtermijn van 1 maand. Dit betekent dat de betaling die aan het begin van de maand is voldaan, bij een opzegging na deze betaling, niet wordt teruggestort. Je kunt het abonnement opzeggen door in het account van een hoofdgebruiker van Gripp via ‘Mijn account’ te klikken op ‘Gripp abonnement opzeggen’.

Kan ik Gripp combineren met andere koppelingen voor boekhouden?

Ja, Gripp is te combineren met gerelateerde koppelingen voor boekhouden. Dit zorgt voor een gemakkelijk overzicht waarin je op ieder moment van de dag kunt zien hoe je bedrijf ervoor staat. Wanneer je een koppeling doorvoert, laat je inkoopfacturen automatisch binnenkomen. Dat scheelt tijd

Beoordeel deze pagina