Ben jij een ZZP’er en opzoek naar een boekhoudprogramma? Meeroverboekhouden.nl heeft enorm veel kennis van de verschillende boekhoudprogramma’s die worden aangeboden in Nederland en kan jou daarom het beste advies geven. Zo weet je direct wat het boekhoudprogramma is dat past bij jou als ZZP’er.

1.E-boekhouden.nl

E-boekhouden is het beste boekhoudprogramma voor ZZP’ers. Voor de prijs van 7,95 per maand heb je een erg compleet pakket waarmee je onbeperkt facturen kan sturen en kan genieten van veel extra’s. Daarnaast is het 15 maanden gratis voor starters

Prijs vanaf: 7,95 euro p.m

3.Visma Eaccounting

Visma Eaccounting is een zeer goed en betrouwbaar boekhoudpakket. Daarnaast kan je met Visma 1 jaar lang gratis gebruik maken van hun diensten  en kan je uitgebreide financiele analyses doen.

Prijs vanaf: 16 euro p.m.

2.Informer

Informer is een relatief goedkoop programma waarmee online boekhouden zeer gemakkelijk wordt. Zo maakt Informer gebruik van Robotic Accounting waardoor je veel minder handmatig hoeft in te vullen. 

Prijs vanaf: 10 euro p.m

4.Moneymonk

Moneymonk is speciaal gericht op ZZP’ers. Het bedrijf heeft geluisterd naar de wensen van de klanten (ZZP’ers) en deze vertaald daar een zeer goed boekhoudpakket.

Prijs vanaf: 10 euro p.m

5.Myfinance

Myfinance is een van de meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma’s op de markt. Daarnaast is Myfinance goedkoop en gericht op ZZP’ers.

Prijs vanaf: 10 euro p.m

Beste boekhoudprogramma ZZP?

Doordat er heel veel boekhoudpakketten zijn die ieder weer hun eigen voordelen hebben, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Veel startende ondernemers doen vaak voor het eerst hun online boekhouding en weten niet waar ze allemaal op moeten letten. Meeroverboekhouden helpt je hierbij om de 5 beste boekhoudprogramma voor ZZP’ers op een rij te zetten.

Beste boekhoudprogramma voor ZZP’ers

Veel programma’s bieden verschillende pakketten aan. Boekhoudprogramma voor ZZP’ers, voor bedrijven uit het MKB of voor corporate bedrijven. Je kan je voorstellen dat een programma voor ZZP’er vaak minder uitgebreid zijn omdat je als ZZP’er niet wekelijkse analyses hoeft te doen. Een boekhoudprogramma voor het verwerken en versturen van facturen is voor veel startende ondernemers al genoeg.

Wat kost een ZZP boekhoudprogramma?

Veel ZZP’ers willen op een eenvoudige manier hun online boekhouden doen en niet teveel betalen. Het beginnen van een bedrijf brengt namelijk al enorm veel kosten met zich mee en het is belangrijk om de kosten zoveel mogelijk te drukken, aan het begin van je onderneming. Gelukkig hoeft een ZZP boekhoudprogramma helemaal niet zo duur te zijn en ben je vanaf 5 euro per maand al klaar. Over het algemeen betaal je voor een boekhoudpakket voor ZZP’ers tussen de 7,95 en 15 euro per maand.

Boekhoudprogramma ZZP gratis?

Er zijn verschillende bedrijven die een gratis proefabonnement aanbieden waarbij je kan kijken of het programma past bij je wensen en behoeften of dat je toch een ander gaat proberen. Zo bieden de meeste bedrijven een proefabonnement aan van 30 dagen, maar zijn er wel uitzonderingen. Met E-boekhouden kan je als startende ZZP’er namelijk 15 maanden gratis gebruik maken van hun diensten en ook Visma heeft een goede acties voor ZZP’ers. Meeroverboekhouden.nl heeft een overzicht van gratis boekhoudprogramma’s op de website staan

Heb ik genoeg aan een online boekhoudpakket?

Hoewel wordt gedacht dat je met een online boekhoudpakket alles hebt om de online boekhouding te doen, komt er echter meer bij kijken. Zo zal je naar alle waarschijnlijkheid ook offertes willen opstellen, uren registreren of PDF van een bepaalde periode willen downloaden. Hierdoor is het goed om een geheel ZZP administratie pakket te vinden. Bij enkele programma’s zijn deze extra functies al toegevoegd bij het basis ZZP pakket, bij andere programma’s dien je hier enkele euro’s voor bij te betalen.

Beoordeel dit boekhoudprogramma

Gemiddelde cijfer 5 / 5. Aantal beoordelingen: 4

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?