Uiteraard ben jij als ondernemer op zoek naar het beste boekhoudprogramma dat perfect aansluit bij je behoeften.  In onderstaand tabel zie je een overzicht van de top 5 beste boekhoudprogramma’. Van boekhoudprogramma’s voor ZZP’ers tot programma’s voor het MKB of voor adminstratiekantoren.

e-boekhouden

1.E-boekhouden.nl

E-boekhouden is wat ons betreft het beste online boekhoudprogramma van 2021. Het online boekhouden, versturen van facturen wordt onwijs gemakkelijk gemaakt en bovendien is de klantenservice zeer onderscheidend ten opzichte van andere boekhoudprogramma’s.  Bovendien kan je als starter 15 maanden gratis gebruik maken van het programma.

Prijs vanaf: 7,95 euro p.m

Informer boekhouden

2.Informer

Informer is een boekhoudprogramma dat zeer uitgebreid is. Daarnaast maakt het gebruik van robotic accounting waardoor het boekhouden erg gemakkelijk is. Informer biedt een proefabonnement aan van 30 dagen waarbij je het boekhoudprogramma kan testen. Prijs vanaf: 10 euro p.m

visma

3.Visma Eaccouting

Visma eAccouting is 1 jaar gratis voor starters en door de gebruiksvriendelijkheid zeker een programma tot thuis hoort in de top 5 boekhoudprogramma’s. Een nadeel van Visma Eaccouting is wel dat de standaard versie redelijk beperkt is. De Pro versie kost echter maar 25 euro per maand en is al goedkoper dan de start abonnementen van andere programma’s

Prijs vanaf: 16 euro p.m.

4.Moneymonk

Moneymonk is een alles-in-1 programma dat gericht is aan ZZP’ers en bedrijven uit het MKB. Het programma is overzichtelijk, werkt erg prettig en je kan gebruik maken van een gratis projectmanagementsysteem. Klantenservice is bovendien zeer goed en kunnen je helpen bij al je vragen.

Prijs vanaf: 10 euro p.m

5.Myfinance

Myfinance is het ideale online boekhoudprogramma voor starters en ZZP’ers. Zo is het programma met 10 euro per maand goedkoop, kan je gratis extra’s aan je abonnement toevoegen en is Myfinance zeer gebruiksvriendelijk. Een nadeel is wel dat je weinig hulp krijgt bij het boekhouden en factureren

Prijs vanaf: 10 euro p.m

Wat is het beste boekhoudprogramma?

Het is lastig om één boekhoudprogramma te benoemen tot het beste programma. Iedere ondernemer is namelijk verschillend en heeft zijn eigen wensen. Waar de ene ondernemer op zoek is naar een zo’n goedkoop mogelijke boekhoudsoftware, is de ander juist op zoek naar een boekhoudsoftware die erg uitgebreid is en waar prijs weinig verschil maakt in het kiezen voor een abonnement. Met onze boekhoudprogramma vergelijkingstool kan je zien wat qua prijs of qua mogelijkheden het beste boekhoudprogramma is.

Beste boekhoudpakketten voor de grootte van je bedrijf

Zoals hierboven is aangeven speelt de grootte van je bedrijf ook een belangrijke rol bij het kiezen van het beste boekhoudpakket. ZZP’ers die slechts enkele facturen per maand verzenden hebben naar verwachting minder behoeften aan een uitgebreide financiële analyse of een winst- en verliesrekening. Voor Mkb’ers die dagelijks tientallen facturen sturen en een goed inzicht willen hebben in de crediteuren en debiteuren, zijn dit wel belangrijke zaken.

Voordelen van het kiezen van het beste online boekhoudprogramma?

Door een goed onderzoek te doen naar online boekhoudprogramma’s en deze ook met elkaar te vergelijken, kan je van veel voordelen genieten, namelijk:

·         Je bespaart tijd. Je kiest het pakket dat het meest gebruiksvriendelijk is en waar je goed mee overweg kan

·         Je hebt inzicht in de financiële gegevens van je bedrijf.

·         Overal ter wereld boekhouden.

Proefabonnement van het beste boekhoudprogramma

Om erachter te komen wat nou het beste boekhoudpakket is, kan je een proefabonnement aanvragen. Nagenoeg alle aanbieders hebben wel proefabonnementen waar je 10,15,30 tot wel 1 jaar gratis gebruik kan maken van het pakket. Zo weet je zeker dat je geen verkeerde beslissing maakt bij het afsluiten van een abonnement en heb je het beste boekhoudprogramma voor ZZP’ers.

Beoordeel dit boekhoudprogramma

Gemiddelde cijfer 5 / 5. Aantal beoordelingen: 4

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?